Diskuse

Když hlupák píše polopravdy (Ústečané)

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážení, pokuste se pochopit, že tady nejde o hospodaření, zde jde hlavně o chování pol. představitelů města,  Uvědomte si že jde o osobní mstu a že TOTO není normální. Před dvaceti lety jste se báli říct svůj názor, protože by jste přišli o práci a vaše děti by se nedostali na školu. A dnešní doba je tomuto VELMI  podobná!!!! Osobní útoky a polopravdy odvádějí pouze pozornost od vlastních špatností. Vyvolávání nenávisti pomocí závisti, to je velmi jednoduchý recept. Nenažranci z našich daní....zapoměňte! O tom to vůbec není.

0 0
možnosti
Foto

Jinak dost dobře nechápu, co má "dílko" Mein Kampf, společného s nesouhlasem s Divadélkem. Možná je autor v nepořádku, když za vším hledá Mein Kampf. At se pan Haidler raději  nehrabe se do politiky, herectví a hospodaření s veřejnými statky, nebot ani jednomu nerozumí. Myslím si, že paní Zdena Kočí, se velmi kvalifikovaně vyjádřila k otázce hospodaření, já už se k tomu vyjadřovat nebudu.

0 1
možnosti
Foto

Jinak dost dobře nechápu, co má "dílko" Mein Kampf, společného s nesouhlasem s Divadélkem. Možná je autor v nepořádku, když za vším hledá Mein Kampf. Myslím si, že paní Zdena Kočí, se velmi kvalifikovaně vyjádřila k otázce hospodaření, já už se k tomu vyjadřovat nebudu.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, reaguji na příspěvek pana Haidlera na http://www.idnes.cz, kde se vyjadřoval k Divadélku, a napadal, kde koho.A pokud mluví o Kulturáku, tak tam se pořádají nepochybně akce na větší kulturní úrovně, byl tam několikrát hostem i Karel Gott, člověk světové kulturní úrovně, nesrovnávejte tedy, co se srovnat nedá. Vy přinášíte pouze díru do městského rozpočtu, Vaše hry nikdo nezná a neuznává, v zásadě takové hry si můžete hrát kdekoliv, třeba i v kočárkárně nebo doma. Prosím, a neblbněte mladým lidem hlavy tím že je budete vyzývat na vámi uměle svolané a vytvořené rádoby demonstrace, které nejsou ničím jiným než vaší komediantskou snahou zviditelnit se, čím více televizí, tím lépe. Znovu opakuji, komedianti nerozhodují o politice a nevytváří politiku i když by strašně moc chtěli, komedianti baví lidi, a ani to Vy vůbec neumíte. Vím, že by jste se chtěli zviditelnit ještě více, nejlépe tak aby si vašich "výkonů" všiml někdo z televize, a nabídl vám tu Vaší vysněnou roli po boku pana Zacha, v nějakém nekončícím televizním ubíječi času a zdravého rozumu určeném pro žehlící ženy, aby jim práce od ruky utíkala. A samozřejmě za komerční plat, nebot jak vás město bídně živilo, za bídnou mzdu, málem jste hlady pomřeli. Ani jste se na demonstraci nezmínili, jak bídný město Ústí nad Labem, dávalo Vám - komediantům na periferii- plat. Tak třeba se ještě dočkáte, sraček se dnes natáčí dost, tak on Vás už někdo angažuje a třeba se za Vás komediant Zach přimluví, ...a nebo ne?

0 4
možnosti

Jaroslave Achabe 

Trapne ooooo jak trapne!!

0 0
možnosti

Ja rad chodim do divadla na herce,na psychicky nemocneho bych nesel.nekdo holky nekdo vdolky.

1 0
možnosti

A kdypak jste byl naposled v nějakém divadle, Petře ? To je jen pokus být ftipný? Anebo úplný kanál ? Jak vůbec poznáte psychicky nemocného? Na psychologa nevypadáte... ;-D

1 0
možnosti

Nechci se těch lidi zastávat, ale je opravdu tak těžké pochopit, že v Ústí žije hodně lidí se svými problémy: musím dýchat smradlavý vduch Nr. 1, musím dýchat smradlavý vzduch Nr. 2, není tu nikde restaurace, nemám práci a nemám rád cikány, nemám na meka, mám děti a nemám na jídlo, se mi nedařilo v herně, atd. :-)

Potom je pro ně ČS opravdu nepatrný problém, pod hranicí rozlišitelnosti.

Zároveň mají ( dle mého názoru oprávněný ) názor, že je úplně jedno, kdo bude na magistrátu, všichni budou krást ( což by tedy lidem nemělo vadit, protože je jedno, jestli stát něco rozkrade nebo dotuje to co se mně konkrétně nelíbí) a  mrhat penězi na něco co někdo nechce ( protože z logicky věci nemůže magistrátní úředník vědět co všechno by si přáli Pepa z Klíši, Julča od Neštěmic a Mařka ze Severní Terasy ).

Je potom logické, že je (sic je na můj vkus nedotažená, moc jednoduchá a extrémě mainstreamová) činnost pana Maryšky nijak neoslovuje, jsou to lidé z downstreamu :-)

No a komentovat příspěvky na FB nějakého hnutí ? To opravdu myslíte vážně ? Vždyt každé takové hnutí je ve své podstatě hlavně proti cikánům, židům a nakonec všem co si dokáží vydělat peníze jinak než tvrdou a poctivou prací :-) Já jsem něco takového poznal se skupinou Varnsdorf, kde jsem se pokoušel vysvětlit proč u nás cikáni nejsou upřednostňovaní (jsem holt blbec)

No a ČS by mělo odejít do Teplic, jednak to tam nesmrdí (chápu, že si na to člověk zvykne, ale proč s tím nikdo nebojuje ???), pak byste nemuseli bojovat s magistrátem (Teplice skoro nic nevlastní, tím tam je málo k proprání), k tomu boji tam máte pana Třešňáka. :-)

0 0
možnosti

Ondřeji, ale divadlo = divák. Vím, má to za námi do Teplic jen 20 vlakem. Ale to je teprve poslední varianta. Pekař taky upeče dobrý chleba kdekoli, v Praze, v Teplicích anebo ve Svitavách, ale když ho chce péci pro sousedy a známé, zvedne kotvy teprve, když ho opravdu konstábl vyžene... Zatím lze ještě vyhnat konstábla i s jeho pseudo-demokracíí :)

3 0
možnosti

Dobry den pane Achabe, jsou to prispevky od vice lidi. Je tam nekde neco nepravdiveho? S pozdravem Cruz, Ustecane / Odeslané z telefonu HTC  //**//  Krom toho, mne pan Cruz informoval, že jde vlastně jen o rešerži názorů z pléna (a kanálu).  Doposud mi ale nevysvětlil, proč ji zveřejnili Ústečané ?? Prý to chtějí okomentovat a vyvrátit. Možná mohli okomentovat rovnou, když zveřejňovali. Takhle vypadají, že jsou stejně pošetilí, jako ty vyrešeržované glosy :)

0 0
možnosti

Je otazkou jaka je vůbec návštěvnost

0 0
možnosti

80 % a to dlouhodobě a bez zkreslování, to není špatná návštěvnost :)

1 0
možnosti