Podvedený Babiš

Zatímco siderické kyvadélko Petra Cibulky kývá stále monotónněji (StB. KGB, zrada v každém koutě - volte Cibulku!!) a většinou jen jako kuriózní dresing málo sledovaných debat politických outsiderů kdesi hluboko mimo televizní „prime-time“, jeho slovutné seznamy zůstanou ještě nějaký čas „nesmrtelné“.

A zatímco současná vrchnost ztrácí i poslední zbytky skrupulí a veřejně nejen tvrdí ale i dokazuje svých chováním, že bezpráví je zákon, vznikají nové, ANO nové(!) politické trafiky. Čisté jak slovo bóží, transparentní a hlavně konečně košerné... Mezi nimi i jakési Babišovo ANO 2011.

A nastojte, ačkoli se pan Babiš prozatím  „sidericky“ neztrapnil, má kupodivu s panem Cibulkou dvě nápadně společné vlastnosti. Buď on sám anebo přinejmenším jeho ANO.

Taky totiž pořídil „svoje seznamy“ a taky  „operuje“. Nikoli kyvadélkem, ale jakýmsi „kladélkem“. Klade totiž záludné pasti. Podpásové až na půdu, zákeřné a nedůstojné. Sotvaže o sobě totiž dal slyšet – dokonce s náležitou pompou v jakýchsi Otázkách u pana Václava, objevil se mi mezi spamy a pozdravy od nějakých hodně špatnou čestinou mluvících Nikol také informační e–mail od hnutí ANO 2011. Korektní jak Klaus bez Jakla a zákeřný přesně jako smlouva od Homecreditu. Tlustými a velkými písmeny se psalo něco úplně jiného něž těmi pidi-písmenky kdesi v patě dokumentu.

Prý že si dovolují se představit se a bla-bla-bla… A že hodlají přinést do současné politiky bla-bla-bla … A že pochopitelně nijak nenaléhají, ale pokud chceme vědět více, ať se laskavě zaregistrujeme k odběru jejich bulletinů…

Jsem vůl, protože jedině vůl by si dneska připustil naději, že  politika je snad něco jiného než porno anebo spam. A tak jsem bláhovec požadované údaje bla-bla-bla vyplnil.

Jaké bylo moje překvapení, když se najednou zhruba předevčírem objevily slavné Babišovy seznamy. Jednak tím, že strýčka Spasitele podporuje jen tak žalostně málo osob, a pak – což byla darda daleko silnější, že ho podporuji i já.

Bez svého souhlasu, bez svého vědomí, prostě zákeřně s ukradenou adresou vydolovanou pod záminkou – chcete informace? Ve skutečnosti vlastně ale : „Chceme Váš souhlas a budeme tvrdit, že jste náš…“

Takové jednání nemám rád. Ještě že ti podvodníčci mají na svém  webu alespoň funkční „kontakty“. Okamžitě píšu mail: Žádám, abyste mne v nejbližší možné době vymazali (vyškrtli) z vašeho seznamu "Podporují nás", který považuji za podvodný a nekošerně zformátovaný.
Pochopitelně mne vaše hnutí zajímá, ale nekonzultovali jste se mnou,  zda vás podporuji a děláte tak lháře ze sebe i ze mne.

Žádám vás také o vysvětlení , proč a jak k této politováníhodné nepřesnosti došlo. Odpověď mi stačí e-mailem na tuto adresu. Prosím, pošlete i link se seznamem, abych se mol přesvědčit, že jsme si porozuměli. Děkuji. s pozdravem bla-bla-bla

Dnes mi přišla odpověď:  Vážený pane, nevím, o jaké nepřesnosti mluvíte, nikoho nenutíme, aby se zaregistroval. Předpokládáme, že každý pochopí, že pokud se zaregistruje mezi sympatizanty, tak je zaregistrovaným sympatizantem. Možná to opravdu uvádíme nepřesně, tedy na vysvětlenou: Na začátku formuláře uvádíme: ANO, chci se zapojit - Podpořte výzvu ANO 2011 vyplněním následujícího formuláře a staňte se naším sympatizantem!

Všimněte si dvou slov: podpořte a sympatizant. Sympatizant podle slovníku znamená: stoupenec, podporovatel, názorový spojenec, kdo je příznivě nakloněn. Podporovatel je substantivum odvozené od slovesa podporovat, proto předpokládáme i jejich významovou spojitost.

Teď si nepřejete být registrovaným sympatizantem/podporovatelem, což respektujeme a rušíme vaši registraci. – S přáním úspěšného dne, Tým ANO 2011

Já si ji nepřál ani tehdy, ale TEĎ už tuplem  ne… Takhle se to vážně nedělá.

Nestalo se vám to náhodou také? Pokud ano, pro jistotu si zkontrolujte, zda nejste na Babišových seznamech uvedeni rovněž. A pokud vás to ale štve podobně jako mne, napište jim na štáb. Nestoudnost by měla vědět, že všechno má své limity. Samozřejmě A pochopitelně, pokud takovouhle grupu manipulátorů podporujete, nechte na hlavě, doufejte, důvěřujte. Přeju úspěšné volební klání a zaslouženě získaná procenta.

V rámci objektivity nutno dodat, že sám strýček Spasitel je v tom možná maličko nevinně. Že si jen koupil partičku promotérů, kteří mu měli dopomoci k volebním preferencím, a aby  mu ukázali jak je národem milován (protože preference široko daleko nikde), snížili se k téhle sviňárně. Pořád ale tady zůstává ten princip „nákupu“, jeho zneužití a vlastně i důkazy, že všechno se koupit nedá.

A tak je snad lépe, že je politický podnikatel (včas a trapně) podveden svým vlastním štábem pí-árčiků, než aby byl (nedej příroda) podvodníkem od přírody…

Autor: Jaroslav Achab Haidler | čtvrtek 15.3.2012 22:39 | karma článku: 16,15 | přečteno: 1754x
  • Další články autora

Jaroslav Achab Haidler

Trafikantův dotaz

22.5.2019 v 15:12 | Karma: 25,49

Jaroslav Achab Haidler

Alexandrijská Sluneta

28.2.2017 v 12:02 | Karma: 12,93

Jaroslav Achab Haidler

Test jak víno

12.5.2016 v 22:14 | Karma: 14,38

Jaroslav Achab Haidler

Zrady zvon

11.5.2016 v 1:49 | Karma: 22,26

Jaroslav Achab Haidler

Odporný bordel polopravd

17.2.2016 v 20:46 | Karma: 20,27

Jaroslav Achab Haidler

Průmysl holocaustu

17.4.2015 v 12:08 | Karma: 21,01

Jaroslav Achab Haidler

Trucdivadlo vyrábí

10.10.2014 v 16:14 | Karma: 19,52

Jaroslav Achab Haidler

Dvojčata

20.9.2014 v 21:04 | Karma: 16,90

Jaroslav Achab Haidler

Koně se také střílejí

23.7.2014 v 18:20 | Karma: 27,16

Jaroslav Achab Haidler

Kdysi tloukli Angelu

11.6.2014 v 19:03 | Karma: 17,79

Jaroslav Achab Haidler

Spálili jsme orloj

28.5.2014 v 10:53 | Karma: 23,42

Jaroslav Achab Haidler

Ve sklenici hňup

24.3.2014 v 22:11 | Karma: 20,54
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1689x
Poznáme se asi hlavně podle toho, co za náma zůstane. Moji koně : divadlo, překlad, jidiškajt, hebrejština a krásný židovský hřbitovy