Zas dolů, psanci této zééémě …

Prohrát volby tak rychle, jako se to přihodilo komunistům, se nepodařilo už dlouho žádnému dosavadnímu politickému uskupení. (Snad jen s výjimkou chraplavě řvoucího Lva, který navzdory milionové kampani dochraptěl na několika titěrných procentech nedůvěry, s jakou lidi ocenili i SS-Dělnickou stranu a žluté Bobošinky…)

  Volby skončily v polovině víkendu, dneska je čtvrtek, a komunisté jsou  za ty čtyři dny sice u moci, ovšem „pouze“ u moci a politicky již zase mrtví. Proč? Jen proto, že  konečně smějí - po dvaceti letech opatrnického mlčení -- opět mluvit.

            První pozoruhodné ochlazení či ovlažení politického klimatu (pan Hnědý z Hradu jistě bude spolehlivě vědět, kamže ten politický teploměr míří – globálně i mikro-globálně – což není napadání golfové hlavičky státu, jak vysvětlím za okamžik) zaznamenáváme díky komunistům v tom, jak se  najednou v komunistické éře  o zastupitelské demokracii komunistickým ptydepem už zase mluví …

Naslouchali jste jejich slovníku?  Soudruzi jsou nyní  „u moci“ a vytvářejí smysluplné koalice, aby mohli v krajích „spolehlivě vládnout“.  Pocit, že by snad měli  především „zastupovat“ všechny české a moravské voliče a hledat to, co si náš pošetilý národ přeje, to je ani nenapadne. Hovoří se už zas jenom o moci a vládě. Což je přeci jen maličko předčasné – 99.99 % nadšených lidově-frontálních hlasů prozatím přeci jen nedostali.

            Druhá skutečnost: Po těch několika málo veřejných  komunistických projevech, zejména po  dnešním Hyde parku (čtvrtek 17.10.) začíná být každému jasné, že konstatování „Nejnebezpečnější je srážka s blbcem,“ si už nemůžeme nechat jen pro sebe. Jako otřelý džouk do naší oblíbené hospůdky v rámci „pivní demokracie“. Protože pokud nechceme sami vypadat za blbce, bude už, safra, zapotřebí začít dělat pro to víc.

Dokonce začínám chápat, proč tam ke  komunistům  někteří lidé lezou. Je to totiž tak pohodlné! Komanči jsou vážně neskutečně hloupí, takže nemají na to, aby si vůbec uvědomili co je to sebereflexe. A tak, komu se nechce myslet, šup ke komančům!! Tam  přece stačí jen poslouchat. A hezky v mase …. Navíc – a to je docela paradox českého dneška – na rozdíl od dosud úřadujících skupinek, jsou komanči jediná ústavním soudem potvrzená demokratická strana v této republice….

            Je-li na vás slovo blbec politicky nekorektní, posuďte sami. Věděli jste po celých těch nekonečných skoro třiadvacet popřevratových let, že pořád platí představa, že  stalinismus zadrátoval svoje vazaly do ghetta, odkud se nesmělo volně cestovat, jen jako reakci na to, že vojáci Bundeswehru k nám tehdy na dovolenou taky nejezdili ?! A pokud jeli, tak se chovali jako kapitán Minařík? …  Víte o tom, že i na druhé straně drátů  stříleli pohraničáři na lidi, co chtěli  svobodně odejít do sociálismu? I takový Dean Reed, blahé paměti, málem přišel o kejhák. Prostě tehdy se na každé hranici vesele střílelo oběma směry. A za všechno může imprjálista….  A Gottwald nebyl žádný vrah, protože se rozhodovalo kolektivně, takže nucené právě v Jáchymově a v Příbrami a  také všechny justiční vraždy páchal dobře organizovaný kolektiv. Ovšem tato vražda nebyla tehdy trestním činem – prostě jenom „stranickou“ vraždou. Od té se sice každý moderní komunista velice striktně  distancuje, ale  zároveň nám ji vysvětluje pořád stejně, bez distance, přesně ve starém duchu.

 

            Komunisté jsou ale už čtyři dny po volbách v řiti především také proto, že  totiž jestliže se v naší české kotlině už před krajskými volbami tiše a v kuloárech vařil čínský boršč pádu vlády (protože nakradeno je už dost, a kdo by se teď dál koupal v dluzích a dalších fiskálních skandálech!!), teď po rudo-oranžovém omylu už k předčasným volbám dojít musí stůj co stůj. Říkám skutečně omylu, protože žádné tsunami to není, přátelé, to bychom  zbytečně přeháněli (všechno přece řídí Bilderbergové, že ano?!) …  (a tady se  skutečně dostáváme mimo jiné  i k panu Kikinovi, který prý – jak mu tak pomaličku dochází papír na Knihy sebrané, touží Nečase shodit)

            Nové volby jsou prostě na spadnutí, a vyřeší  se tím mnohé. Oddechne si jak Nečas tak i Boris Štastný, že už nemusí hrát, že snad drží a dodrží slovo. Vyždímaná státní kasa na tom ještě na chvilku pčed banrkotem maličko sebevražedně a hlavně rozhodně nikoli „rozpočtově odpovědně“ vydělá nuceným uvalením rozpočtového provizoria,  sfoukneme to všecko levněji -  rovnou i s prezidentskými volbami …. A přemýšlením o tom, jestli komanč  není přeci jen trošičku nestravitřelné sousto pro všechny ty „zklamané a nespokojené“, se může podařit odvést pozornost mas od stále vzrůstajícího počtu ČSSD týpků, kteří odcházejí do vazby. 

Především však představa,  že by nám místo bilderbergů měla vládnout komunistická mantra – což je (doufám) názor obecně panující právě v prostředí „pivní demokracie“ – možná nejspolehlivěji zvedne lidi od popelníku a od gulášku, aby skutečně přepsali politickou mapku zadlužených Klausovic. Každopádně nás zdravý rozum i nezdravá protikumonistická hysterie podpořená tupostí současných komunistických lídrů mohou aktivizovat silou bájných Blanických jezdců, co nikdy nevyjeli. A to se šikne do politické pokladničky všech ...

Takže prozatím žádná emigrace. Žádné propadání studem. Budou-li komanči ještě chvilku bubnovat na vyšeptalou notečku Lidové fronty se stejnou ideologickou tupostí jako za dob stalinismu a pokud si dají dohromady svých taktických  pět a pět také všichni ti  šíbři usazení  v křeslech zoufalství o pár pater výše nad bílou kobylkou Parkanovou, lze očekávat leccos.

Od beztak tušených předčasných voleb až po žalobu na KSČM pro hanobení skupiny a rasy. Kteréže to  rasy?   Rasy zvané „člověk“. Svobodný člověk, který se jen nerad nechává řídit – kýmkoli. Natož pak stupidními poučkami a rétorikou ex-diktátorů.

            Tak zase hodně rychle dolů, soudruzi a psanci této země …. Děkujeme za to, že otvíráte  ústa tak nádherně a úchylně postaru. To totiž pomáhá otevřít oči.

            

Autor: Jaroslav Achab Haidler | středa 17.10.2012 22:23 | karma článku: 17,34 | přečteno: 1671x
  • Další články autora

Jaroslav Achab Haidler

Trafikantův dotaz

22.5.2019 v 15:12 | Karma: 25,49

Jaroslav Achab Haidler

Alexandrijská Sluneta

28.2.2017 v 12:02 | Karma: 12,93

Jaroslav Achab Haidler

Test jak víno

12.5.2016 v 22:14 | Karma: 14,38

Jaroslav Achab Haidler

Zrady zvon

11.5.2016 v 1:49 | Karma: 22,26

Jaroslav Achab Haidler

Odporný bordel polopravd

17.2.2016 v 20:46 | Karma: 20,27

Jaroslav Achab Haidler

Průmysl holocaustu

17.4.2015 v 12:08 | Karma: 21,01

Jaroslav Achab Haidler

Trucdivadlo vyrábí

10.10.2014 v 16:14 | Karma: 19,52

Jaroslav Achab Haidler

Dvojčata

20.9.2014 v 21:04 | Karma: 16,90

Jaroslav Achab Haidler

Koně se také střílejí

23.7.2014 v 18:20 | Karma: 27,16

Jaroslav Achab Haidler

Kdysi tloukli Angelu

11.6.2014 v 19:03 | Karma: 17,79

Jaroslav Achab Haidler

Spálili jsme orloj

28.5.2014 v 10:53 | Karma: 23,42

Jaroslav Achab Haidler

Ve sklenici hňup

24.3.2014 v 22:11 | Karma: 20,54
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1689x
Poznáme se asi hlavně podle toho, co za náma zůstane. Moji koně : divadlo, překlad, jidiškajt, hebrejština a krásný židovský hřbitovy