Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fanuel

24. 7. 2011 2:34
ACHABE

Především pozdravení SHALOM :))

Článek je pěkně napsaný a ukazuje na D.O.S.T. S TEČKAMI  bez těch teček by to znamenalo něco úplně jiného. :)) Jinak řečeno vyspělá demokracie musí ústavně každému člověku verbálně zaručit právo na svobodu slova, svědomí, vyznání. To neznamená, že stát jako instituce nemá dbát na porušování ústavy. Ale pointa je v tom, že zde je pořád socialistické právo ....kombinované ještě s právem c.k. Rakouska -Uherska viz Otto Habsburk a jeho zákonný nárok i na český království....žádný parlament od roku 1918 tento nárok nezpohybnil demokracie v čele s KRAMÁŘEM, Masarykem  na to neměla sílu ani čas. Tak ani dnes místo toho aby jsme řešily ,,stát" a jeho instituce z pozice jen  demokracie, tak se odvádí společnost jiným směrem a dělí se neskutečně na pravice , či levici.. Toto dělení již ale neodpovídá vyspělé demokracii a hlavně novém světovému řádu , který bude přinášet i jednotlivé oběti. Jinak řečeno všichni musíme proti socialismu a komunismu bojovat.

Fanuel

0 0
možnosti

pinochet-

22. 7. 2011 16:28
Romea

Pane Haidlere,

když vytýkáte DOSTu ohánění se Židy, zajímalo by mne, jak hodnotíte Vám jistě milý server Romea, který o p. Kurasovi píše, že vlastně není echt Žid, ale jenom liberální konvertita:http: /http://www.romea.cz/index.php?id=detail&detail=2007_10289 . A co Vy, jak jste na tom? Zabýval jste se tím někdy?

1 0
možnosti

Brutvann

22. 7. 2011 19:13
Re: Romea

A pane Haidler, jak hodnotíte  "židovství"  rabína Sidona - jeho matka nebyla židovka a někteří židé  ho proto nepovažují za žida..... Co vy na to ?[>-]

0 0
možnosti

a-b-c-d

22. 7. 2011 16:10
jo,

jak jsem to tak pročítal, začínal jsem mít pocit, že normální člověk nemá potřebu se vůči nějaké normální skupině lidí vymezovat .. dokud si nepřečte cosi takového, jako píšete Vy (nebo dokud se mu do sousedství nenastěhují nepřizpůsobiví) - tak pak zjišťuje, že dělení na MY (vyvolení, nedotknutelní) a ONI (gojim, gádžové) existuje, a že ty dvě skupiny stojí proti sobě - tedy ta první - proti všem ostatním (ale co to dá práce "těm ostatním" vysvětlit, že jsou ti zlí a zavrženíhodní, když nejsou MY ;-)

1 0
možnosti

Kruton

22. 7. 2011 15:30
Tak nějak jsem nepřišel na důvod

čím jsou antisemitští. Jakože jeden z členů byl kdysi na přednášce o antisemitismu a kandidoval jako nezávislý za nějaké národovce? Nebo že nepovažují judaistické kořeny evropské kultury za klíčové?  Nebo že prosazují nenásilné myšlenky, které fakticky Evropu provázejí odvěků? Rozhodně tam není ani špetka neofašismu (to je jasně specifikovaná ideologie po které tam není ani stopy), xenofobie ani šovinismu (jakého?)...  To jsou hodně slabé argumenty, ale je tak nějak zvykem označovat ideové odpůrce fašisty, nacisty a v případě židů i antisemity. To ovšem naznačuje argumentační impotenci.

0 0
možnosti

beda venerabilis

22. 7. 2011 15:38
Re: Tak nějak jsem nepřišel na důvod

Jistě. Nějaké to horlení proti židozednářskému Bilderbergu či osočování Jana Pavla II., že je agentem Mossadu nepadá váhu.

Mají tam přece Kurase, že?

0 0
možnosti

absolvent ščukovy akademie IQ65

22. 7. 2011 14:29
Ještě něco pane

V dobách, kdy to co si máme myslet, ještě nediktovala úzká skupina pravdoláskářů, ADL a podobných obskurních spolků, byl antisemitou ten, kdo neměl rád židy. Dnes je tak nazýván ten, koho nemají rádi židé.

3 0
možnosti

jenyknovak

22. 7. 2011 14:42
Re: Ještě něco pane

R^R^R^!!

0 0
možnosti

Brutvann

22. 7. 2011 14:11
Jo, židé nás kádrují .....

Je to od nich velice milé, jak se starají o přistěhovalé cigány u nás - ale že by se starali  o Palestince  v Izraeli, to  tedy nééé, včetně toho Soroše radši poučují  Čechy, jak  se mají starat o cigány.....  Prohlašují nekompromisně, že Izrael je  židovský stát  pro Židy - pokud  řekne Čech,  že český stát je pro Čechy, pak židé začnou lkát nad neonacismem.    Žid  Poch píše, že  v Izraeli jsou křesťané a muslimové jenom hosty na návštěvě a podle toho se mají chovat :  takže  pane Haidler, chovejte se zde podle toho a neprovokujte !Rv[>-]

4 0
možnosti

jenyknovak

22. 7. 2011 14:42
Re: Jo, židé nás kádrují .....

R^R^R^R^!!

1 0
možnosti

snaduzdost

22. 7. 2011 13:40
Zabránit demontáži manželství

No, autore, kápněte J****ovu, kolik jich bylo? Mimo manželství?  Můžete mě mít za nácka, to mi je jedno. Ale nesnáším ideology, kteří se tak rádi vezou na vlnách mainstreamu. Ti už tu byli v 50. letech a zůstali po nich stovky lidských obětí a statisíce zničených lidských existencí.  Fakt je, že mnozí  to taky odnesli...

0 0
možnosti

jendazmoravy

22. 7. 2011 12:56
Antikarma

Dovolím si shrnout:

Autor zprávy o "případech nedostatečného obdivu k židovské výlučnosti" (jen jsem se pokusil tu zprávu pojmenovat reálně) tam potřeboval něco zařadit a z nedostatku jiných "prohřešků" tam zařadil DOST. A co má být?

4 0
možnosti

Polička

22. 7. 2011 12:52
SOUHLAS

Pane autore,  teď si to od nácků pěkně schytáte.  Ale já Vám dávám karmu.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS