Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FH

Bouše

1. 11. 2011 18:26
Zvláštní ...

Mám několik (předesílám - dobrých) kamarádů z židovské komunity a všichni uvažují (pro mne nepochopitelně) stejně jako vy. Asi se přece jenom v něčem lišíme, i když žijeme ve stejném prostředí. :-)

0 0
možnosti
JAH

achabisko

1. 11. 2011 23:02
Re: Zvláštní ...

Logika není židovskej výmysl, to je vesmírný zákon. Jenom už Abraham (a to nebyl žádnej žid) to prostě vyzkoušel a začal s Vesmírem smlouvat :o) Chce to jen tzv 4 L - logiku, lístek (jak z lidlu), překonat lenost a najít link, jak si sdělit zkušenosti, pak vznikne synergie, a lidi přestanou mít pocit demotivace. A hlavně, začnou si vážit sami sebe.. :o)

0 0
možnosti
PM

KOLDAK

1. 11. 2011 18:10
Až nebude mít "pojišťovny" podepsánu žádnou smlouvu,

budeme jim odvádět (bez nároku na zdravotní péči) miliardy, které budou moci beze zbytku (a ne jen ze 60% jako dosud) proměnit na bouráky, paláce a císařské platy svého managementu.

0 0
možnosti
JAH

achabisko

1. 11. 2011 23:03
Re: Až nebude mít

Správně, a to nás )snad) namíchne tak, že vykopnem všechny koaliční pa-zákonodárce, a vážně se začneme zajímat o průhlednost těchhle praktik. A na to se právě těším. -acb-

0 0
možnosti
I

Inzheim

1. 11. 2011 17:59
Samozřejmě

stát dal moc svobody X počtu dámičkám v X pojišťovnách,, dámy tloustnou, šéfové kupují akcie, jejichž hodnota je bůhví zítra jaká,, peníze vyžrali sociálně vychytralí, včetně různých přivandrovalců, kteří u nás nepracují, zato jsou nemocní a využívají denně vašich i našich úspor, je to tzv demokracie se solidaritou bez hranic i rozumu.

0 0
možnosti
PH

petrph

1. 11. 2011 17:51
vzpamatujte se člověče

Vy snad máte u nějaké zdravotní spořitelny svůj zdravotní účet kde by ležely Vaše peníze  ušetřené za nevyčerpanou péči? Pokud snad něco takového existuje tak jsou to leda marketingová šidítka kde za pár přiřazených bodů (hlavně za přivedení nových klientů) máte jakousi slevu na vitamíny. Skutečné nevybrané peníze už spořitelna utratila v rámci uvedené solidarity na jiné pacienty.

A ani nevím zda jde ze zákona to druhé co navrhujete, tedy vyvázat se ze zákonného pojištění u zdravotní pojištění a zaplatit si nějaké komerční.Patrně spíš ne.Jakože ta komerční jsou obvykle nastavena tak, že většinu léčby a plateb pokryje to zdravotní a ona jsou skutečně pro nějaké mimořádné pojistné případy...

0 0
možnosti
K

kaktusak

1. 11. 2011 18:41
Re: vzpamatujte se člověče

Peníze by na tom účtě neležely, ani kdyby ho měl.

Vyvázat se každý může z čehokoliv, hranice jsou otevřeny.

0 0
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1689x
Poznáme se asi hlavně podle toho, co za náma zůstane. Moji koně : divadlo, překlad, jidiškajt, hebrejština a krásný židovský hřbitovy