Diskuse

Gesta a činy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Andyon

6. 11. 2011 9:31
tak to je škoda,

děkuji za díky. Ale jak vidím, tohle téma je tak ožehavé že se k němu raději nikdo nevyjadřuje. Nebo je to všem jedno a to je skutečně malér.

0 0
možnosti
A

Andyon

3. 11. 2011 6:41
metoda Jezinky

jen prstíček...jen se ohřejeme a hned zase půjdeme...jak by bylo možné neudělat z Palestiny plnohodnotného člena OSN, když už bude členem jejích agentur?

"Naším cílem je dostat se do mezinárodních organizací a agentur OSN. Pracujeme na tom a připravujeme se na každou individuálně. Jsme-li teď členy jedné z nejdůležitějších agentur OSN, je to precedens a otevře nám to dveře k dalším agenturám," prohlásil Chrajší."

Zásadní chyba Izraele je hodně dávná. Datuje se do dob, kdy se rozhodovalo, zda Arafata zabít nebo ne. Převládl tehdy názor, že by z něj byl mučedník a že by jeho smrt poškodila obraz Izraele ve světě. Můj názor to nebyl, ale já nejsem v sanhedrinu, který o tom rozhodoval:)

Mučedník by byl zajímavý jen pro Palestince a neměl by tu hranice přesahující moc jako živý, mediálně zajímavý a výmluvný panchart, který měl desítky let na to polidšťovat v očích světa teroristy a dělat z nich partnery pro seriozní jednání.

Teď už je jezinka v OSN skoro celá. Bude to mít následky.

0 0
možnosti
JAH

achabisko

4. 11. 2011 1:10
Re: metoda Jezinky

Zkoušel jsem poslat e-mail, neumím to a tak díky za názor tudy :o))

0 0
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1689x
Poznáme se asi hlavně podle toho, co za náma zůstane. Moji koně : divadlo, překlad, jidiškajt, hebrejština a krásný židovský hřbitovy