Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

žepré

25. 1. 2012 23:03
Tož,

to mně silně připomíná aktuální připad v našem Brnisku: kavárna Trojka, kde podle vyjádření vedoucího (viz druhý odkaz), kterýmu 100 % věřím, si rozhodující zastupitelé nevšimli, že dluhy byly v souladu se splátkovým kalendářem vyrovnány. Když si to člověk dá do souvislosti s lokalitou - restaurovaný Dům pánů z Kunštátu, konkrétně jedno z jeho nádvoří - a Domem umění, kterýmu tohle nádvoří patří, ale nebude ho nadále moci využívat kvůli zkráceným přispěvkům, tak je zase vidět černá díra a cétit smrad. Odkazy:

http://brno.idnes.cz/pojdte-do-trojky-vyzvali-brnenske-zastupitele-priznivci-koncici-kavarny-15k-/brno-zpravy.aspx?c=A120124_1721138_brno-zpravy_dmk

http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/kulture-v-kavarne-trojka-hrozi-zanik20120120.html?diskuse=1

Du na druhé díl smažení v Ausigu...

0 0
možnosti
LB

Loui B.

5. 1. 2012 18:29
No bóže

To je toho, v nejhorším případě kapely holt budou hrát jinde. Však Cirkus není jediná ústecká hospoda se sálem, tak co.

Je naprosto v pořádku, že papaláši mají z rokenrolu hrůzu, tak to koneckonců odnepaměti je a - funguje to dobře. Na druhou stranu rocker fňukající na blogu, že ti páni na magistrátě jsou tak strašně oškliví, protože nemůže stát u jejich dveří a poníženě žmoulat čepici není rocker, ale trouba a dobře mu tak. ;-D

0 0
možnosti
JV

johnymistr

5. 1. 2012 18:45
Re: No bóže

achab rozhodně není rocker...

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

5. 1. 2012 16:37
Pěkně napsáno pane kolego ....

zdraví ústečák, který měl Cirkus rád ....R^

0 0
možnosti
JAH

achabisko

5. 1. 2012 17:28
Re: Pěkně napsáno pane kolego ....

be*H

Marku, ještě není potřeba mluvit v minulém čase. Zkuste třeba toto řešení :

Adresát : nfo@ksul.cz

Kopie, na vědomí : podatelna.magistrat@mag-ul.cz

Věc: Žádost o poskytnutí informací podle zákona 106/99 Sb

0 0
možnosti
PB

center

5. 1. 2012 14:35
Dluhy

Opravdu jsem daleko toho obhajovat vedení města, které je zásadně proti kultuře a sportu, ale zase na druhou stranu mám určité ponětí o tom, jak se v Cirkusu zacházelo s penězi. Čekal jsem tu výpověď o hodně dřív. Nerozumím tomu, proč Ne-kulturní středisko nechce sdělit výši dluhu, ale počítám, že to bude částka těch zmíněných 70000 značně převyšující. Chtělo by to rozkrýt účetnictví nejen Cirkusu ale hlavně Národního domu.

0 0
možnosti
JAH

achabisko

5. 1. 2012 17:25
Re: Dluhy

Naprosto souhlasím, už se na tom pracuje!!! Ale pan Vraspír je v Americe, pan Stránský taky dočasně mimo Ústí. Domnívám se nicméně, že to jsou první dva účastnici kauzy, kteří by měli poskytnout kompetentní stanovisko, a pak se teprve začnou odvíjet nitky zpět až ke vzniku dluhu, k jednáním o jeho splácení atd. atp.

Pokusíme se být při tom a informovat alepoň tady na tomhle webu -acb-

0 0
možnosti
MM

mar3k

5. 1. 2012 10:03
...

Pravděpodobně to bude jako se vším. Nešťastná náhoda, že Circus má momentálně dluh, když se to "vrchnosti" zrovna hodí.

Ruka ruku myje, to je staré pořekadlo. V Ústeckém podání se pod ním skrývá myšlenka, že "máme přeci stejné zájmy, nebudeme si dělat zle, ať modří či oranžoví...". Jakmile se stav věcí veřejných dostane do takového stádia, je třeba říci dost. Jelikož zájmy města, jakožto prostoru pro život bezmála sta tisíce lidí a nikoliv jako velmi výdělečného podniku úzké skupiny podnikatelů a jejich pomahačů bez odpovědnosti, jsou v tuto chvíli již stranou zcela očividně.

Tento příběh nevypadá na happy - end. Rv

Hlavou mi víří myšlenky ale musím je nechat ustát, tak třeba zase později.

0 0
možnosti
PK

kiebelp

4. 1. 2012 22:31
Naše město...

naše město je totálně podělaný. A nevidím světýlko na konci tunelu. Zatočili s Váma, zatočí s každým. Hlupáci a lemplové vládnou. Jsem bezradný a je mi z toho moc smutno...Zdraví slonař ze zoo...

0 0
možnosti
JAH

achabisko

5. 1. 2012 0:30
Re: Naše město...

Nenechte se demotivovat, pane kolego. Je jedno pořekadlo i ze zvířecí říše a i na ZOO se chystáme zaměřit optiku. Není lehká doba, ale pořád je tu naděje. Synergie - spolupráce lidí jenom pro to, co maj rádi. Značky, náušnice i politické odznaky stranou. Sloňáci přeci musej rozumět i člověčině...

0 0
možnosti
FV

absolvent ščukovy akademie IQ65

4. 1. 2012 21:10
znaménka

přidal bych ještě pár interpukčních znamének

0 0
možnosti
JAH

achabisko

5. 1. 2012 0:32
Re: znaménka

be*H Díky za nabídku. I to se šikne. A kdyby se dělala sbírka na Circus (pokud nám tedy objasněj, jak dlužej a za co), přidáte i víc než znaménko ? Díky za odpovězení. -acb-

0 0
možnosti
TB

guam

4. 1. 2012 19:09
když už tam

mají nabito jak sám tvrdíte, tak co pro ně zaplatit 70 000Kč dluhu, to by pro ně měla být hračka.Máte na to divný názor,že jim fandíte to bych ještě pochopil,ale ten zbytek už ne. Vnašem městě máme takových klubů více mají podobnou částku na roční nájem, což bratru celkem pakatel ,pokud to převedete na měsíční částky,mají tam taky celkem nabito a problém jim to nedělá. Takže problém je asi někde jinde.

 Prostě se jim nechce platit, chtějí mít všechno zadarmo,ale s takovým sloganem přišla strana červené růže, že dluhy se platit nemusí.

0 0
možnosti
JAH

achabisko

4. 1. 2012 19:40
Re: když už tam

Dovolím si poopravit. První, co mne zajímá, je zjistit, jak k dluhu došlo. Názory se různí. Možná je to kulička, který se tlačí do kopce z minula. Ne-li, máte pravdu.

2) Chci poznat, jak je dluh vysoký a proč. Pak budu hledat cestu, jak pomoci ho vyrovnat. Sbírka, benefice, odklad. Vemte si, jak řeší město dluhy velkého divadla a jak příšerně hospodaří s ostatními dluhy.

3) Ohledně dluhů obecně - je mi jedne, která barva s tím přišla, ale nepřijde mi fér, že dostanu na talíři park za 80 mio anebo lanovku na nic, a pak se mi řekně, že na tyto super-investice, si město vzalo úvěr. A to, prosím, když oznaovalo, že si úvěr vezme, tvrdilo, že ty investice budou za polovic.

4) Fandím - to máte pravdu, protože i když jsou možná bordeláři se splácením, nekradou - na rozdíl od AVE, Dopravního podniku, Parku, městské zasedačky apod. Žlutého vkusu, územního plánu, Habráku atd.

Přesto si vážím toho, že uvažujeme podobně. ZJISTIT co je za tím :O))

0 0
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1689x
Poznáme se asi hlavně podle toho, co za náma zůstane. Moji koně : divadlo, překlad, jidiškajt, hebrejština a krásný židovský hřbitovy