Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

center

26. 1. 2012 21:28
?

Děkuji za nové informace. Zdá se, že věta z 3.1. "„Dlužíme tři nájmy, je to zhruba 70 tisíc korun,“ potvrdil Stránský." už dávno neplatí. Opět nechci obhajovat nevalné hospodáře a zabijáky kultury, ale už by se mi ani nechtělo obhajovat lháře a, při zavření obou očí, jenom špatného podnikatele.

0 0
možnosti

achabisko

27. 1. 2012 4:18
Re: ?

Jen upřesnění, existuje-li něco jako dlouhodobá (asi tři roky trvající gentlemen agreement) pak se požadavek úhrady dluhu skutečně týkal pouhých 70 tisíc - nikoli onech cca 300 tisíc. A právě rozkrytím toho, co si kdo vlastně dohodl a kdo připustil, že výpoveď přichází teprve po několikaletém tolerování určitého dluhu, budem chytřejší. Rozhodně Stránského tvrzení není lež, ale jen jiný pohled na kauzu. Stránský nikdy nepopíral existenci dluhu, jen požaduje větší otevřenost v kauze... A tu nyní očekáváme i my - čtenáři - ze strany Kulturního střediska. Paní Mládková prozatím není schopna předložit ani smlouvu s fou Mojdo ani splátkový kalendář a to z důvodu, že jsou prý tyto listiny u právníka a čekáme, zda právnička povolí zveřejnit kopie. Pokud nepovolí, budeme se jí ptáz, co ji k tomu vede - protože by to nemělo bránit ničemu. Prosíme tedy o strpení. Ale budeme o kauze informovat dále - jak na Stop tunelům, tak i třeba tady na blogu. Hezké dny

0 0
možnosti

johnymistr

25. 1. 2012 23:36
ptal sem se

a Ivan nechce!

0 0
možnosti

achabisko

26. 1. 2012 16:52
Re: ptal sem se

Ptal jsem se i já, Ivan nejenže nechce, ale také tiše zuří. To je z psychologického hlediska signál "másla na hlavě" - jinak by vše vyargumentoval čísly :o))

0 0
možnosti

mlcetizlato

25. 1. 2012 22:48
Ouplne jina dynamika textu

narozdil od histerickych, ukricenych.....smazek numero uno. Ze by vice informaci vnaselo do textu autora krome jasnosti I vetsi nahled, a nejednal jen na zaklade hesla proti vsem a zaroven se vsema co znam, bezhlave, bez informaci, bez vetsiho ponoru do hlubiny problemu?

Maslo maji na hlave, jak se zda, obe strany...neplatic za uzivani neceho, co nezaplatil.......spravce kasy, za to, ze nespravoval (, tady to maslo, za obecni penize,nicmene, takovyhle splatkovych kalendaru byva hafo a vazne se konci az kdyz je videt, ze ani kalendar to nevyresi, za kalendar I cas bych nikoho nebyl, majitel, spravce, se snazi dostat napred alespon, co mu nalezi)....fain, alespon lepsi, nez prvni verze, kdy jste (me ten text tak vyznel) jecel bez informaci.

ps: jinak prca s tou copypaste akci u vas......u vas je vazne ptaci chripka

0 0
možnosti

mlcetizlato

25. 1. 2012 23:18
Re: Ouplne jina dynamika textu

jeste to trochu prelozim, pro srozumitelnost

jsem rad za text bez hysterie a radoby kuuuuul neologismu

co mi vadi je tak trochu alibismus (zklidneni dynamiky), za predchozi clanek, kterej citim v tom textu (jenze priznat vlastni chybu, to uz lidi neumi), nevyvazeny pohled (stale je v nem citit, ze jednem provinilcum autor nadrzuje, beaz ohledu na to, ze v usti ja vazne absurdistan) a psani bez stopr overenych informaci (ale, I kdyz nejste novinar, tohle se snad uz v novinarine, potazmo v blogovani, byt politickem, ani nenosi)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS