Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kyselycitronek

16. 3. 2012 16:54
dědičné hříchy

Vážený pane Haidlere, sice nerozumím Vaší odpovědi, ale je zcela možné, že jsme kdysi měli společnou pramáti, ale tím cesta krve (genů a duší) končí.

Chci ale napsat něco jiného o Vaší krátké paměti. Svým článkem jen mažete něco na svůj vlastní obličej a kdo o tom ví, tak se jen směje. Stěžujete si, že jste v nějakém seznamu. Jenže do toho seznamu by jste se sám nedostal, pokud by jste Vy sám, ze své vlastní emailové schránky nepotvrdil registraci a souhlas s oběrem newsleterů. Očividně se snažíte maskovat něco, kvůli Vaší budoucnosti v PRO KRAJ (pár Hausenblasů z Ústí je taky v registech STB, takže možná není náhoda, že uklízíéte jen po předcích, někdo sem ty ústecké a jinozemské nešvary musel přeci natahat). No posuďte sám, zda nemáte té stébačiny v krvi až tolik že musíte kydat sám na sebe ("něco jsem podepsal - odkliklnul v emailu, ale teď to odvolávám, je to prostě jen lež a moje krátká paměť"). Nebesa Vás milují, jinak by Vás za ty lži už dávno nakopala do sedinky.

0 0
možnosti
C

certik_bertik

15. 3. 2012 22:59
nějak

mnoho z toho vašeho článku není patrno co jste chtěl vyjádřit s ním

0 0
možnosti
JAH

achabisko

16. 3. 2012 1:38
Re: nějak

Omlouvám se. Ale co naděláme. Lepší už nebudu. Dáme šanci dalším :o))

0 0
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1689x
Poznáme se asi hlavně podle toho, co za náma zůstane. Moji koně : divadlo, překlad, jidiškajt, hebrejština a krásný židovský hřbitovy