Diskuse

Badal zradil

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IT

Mahon Point

31. 8. 2012 11:15
Pane Heidlere

ten Jezis - galilejsky tesar - jak ho nazyvate , Vas a Vam podobne popsal uz velmi davno. Cele dejiny Vaseho naroda jsou  permanentni vzpourou proti Bohu i tomu Vasemu Mojzisovi. Neustale jste umne obchazeli zakony , narizeni i dohody , vyrabeli zlate telata , reptali na pousti , az jste nakonec odmitli i Mesiase , ktery Vas ovsem jeste stihnul nazvat pokrytci s cejchem vypalenym na vlastnim svedomi  a obilenymi  hroby - na pohled peknymi - ale uvnitr plnymi hniloby a necistot. Myslim, ze se trefil dokonale. Alespon u Vasi osoby. A dneska si Vy  -Zidi - myslite, ze kdyz si  o sabesu nedate veprovy rizek, ze kvuli tomu pujdete do nebe !?

Vy osobne i cely Vas narod potrebuje poznat  evangelium Jezise Krista vice, nez kdokoliv jiny na teto planete.

Budu se za Vas modlit.

1 0
možnosti
JAH

achabisko

31. 8. 2012 13:06
Re: Pane Heidlere

A ted , prosím, také pár argumentů k vlastnímu článku. Hezký šábes

0 0
možnosti
P

pesimistafurt

31. 8. 2012 8:31
co tím chtěl básník říct?

nebo jen si vylil trochu své žluči?

2 0
možnosti
JAH

achabisko

31. 8. 2012 13:11
Re: co tím chtěl básník říct?

Pesimisto-furt, možná vám uniklo, co jsem chtěl říci, protože jste holt ten pesimista. Občas se stává, že to lidem unikne, co jsem chtěl říct. Jiní to na druhou stranu pochopí. A tak nezoufám, jsem optimista. A omlouvám se, výklady k napsanému nepodávám. To bych to rovnou mohl napsat "po lopatě" :o))

0 0
možnosti
J

jendazmoravy

31. 8. 2012 8:16
Psi štěkají

Autore, až já Vám zabavím Váš dům a pak se Vám budu vysmívat, že se chcete soudit, taky budete mít podobný názor?

3 0
možnosti
PH

pethal

31. 8. 2012 10:17
Re: Psi štěkají

Situace je ponekud jina. Vy zabavite dum i mym sousedum. Moji potomci o nekolik generaci dale budou po potomcich sousedu, kteri prisli tak o dum, pozadovat nahradu a obvini je, ze jsou zlodeji. Nasi rodinu ozebracili komunisti a ted jsem obvinen, ze jsem neco ukradl cirkvi a musim za to zaplatim. Nyni me okradou nejaci fraterove. Komunisti, cirkve, nevidim v tom rozdil, pro ziskani moci a penez jdou klidne pres mrtvoly. Jediny rozdil je, ze se komunisti dostanou do pekla a cirkevni manazeri se diky odpustkum dostanou do nebe. A aby se Necas s Kalouskem dostali do nebe, bude nas to ted vsechny stat na odpustku pro ne (restituci) stovky miliard.

0 0
možnosti
H

Halfunx

31. 8. 2012 7:31
Nejvís mě ale mrzí,

že když zarazím příspěvky, tak je stát ode mě vybere a těmto odevzdá ještě min 30 let a to kdo ví.

0 0
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1689x
Poznáme se asi hlavně podle toho, co za náma zůstane. Moji koně : divadlo, překlad, jidiškajt, hebrejština a krásný židovský hřbitovy