Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

metofem

16. 10. 2012 11:09
...rohlík za 30-ník

Skvěle napsané, pane Haidler.  Vás je na kraji škoda, máte na víc. Chápu Vaše rozhořčení, vždyť pouhé pobíhání s kamerkou po zastupitelstvu, nemůže uspokojit Vaše mesiášské vize. A ten brainstorming, který rozpoutáváte pouhým

použitím komančského slovníku, ty limity a rohlíky, prosťáčci a zbabělci, paráda.  Žádné světlo pro takové...Vy už si na ně posvítíte, že? Když není koala podle Vás, plivete jako lama. Osušte vous a nechte na hlavě!

0 0
možnosti
JAH

achabisko

16. 10. 2012 12:04
Re: ...rohlík za 30-ník

"Metofem", četlo jsi důkladně, ale ne docela pozorně. Možná je to také tím, že nepíšu dost srozumitelně. Já bez vás (lidí a spoluobčanů) nic nevytrhnu. Zhola nic. Takže záleží na vás... buď rohlík anebo nechat na hlavě ... Já jen zkusím vidět a vy zas můžete zkusit strkat hlavu do písku. Do vesmíru se vejdeme :o))

0 0
možnosti
K

kaktusak

15. 10. 2012 23:00
Pokud někdo krade,

musí zasáhnou policie. Bubeníček není žádný soukromý detektiv, aby něco vyšetřoval.

Prolomení limitů není úplně od věci, ovšem měla by ho realizovat státní firma.

1 0
možnosti
JAH

achabisko

15. 10. 2012 23:06
Re: Pokud někdo krade,

Souhlasím, ale tak zhruba za 40 let. Až bude jasné, co všechno lze z uhlí získat. Teď dokud máme ČEZ a jeho Temelíny, ho vážně budem rubat jen proto, aby se ucpala nezaměstnanost. To není příliš prozíravé....

1 0
možnosti
JO

oulicky.blog.idnes

15. 10. 2012 21:06
Jen dotaz, autore,

nejste vy pan Jaroslav Haidler, který díky preferenčním hlasům získal šesté (a poslední zvolené) místo do krajeského zastupitelstva za Hnutí PRO! kraj? Pokud ano, přijměte gratulaci, ale pak mi uniká Vaše střílení do vlastních řad.

Ale osobně nevidím důvod, proč by si komunisti vybírali do koalice právě Hnutí PRO! kraj, když jde o jakýsi slepenec tří různých subjektů (ač se tedy do zastupitelstva dostali jen členové dvou z nich), mají-li jak pohodlnou většinu 33 hlasů z 55 zastupitelů s ČSSD, ale i slušnou většinu 29 hlasů z 55 zastupitelů se subjektem Severočeši.cz (mimochodem, pokud je mi známo, pan Doubrava, senátor a nový krajský zastupitel za Severočechy je bývalým spolupartajníkem soudruhů z KSČM, takže asi ani tam nebude tak velký problém).

1 0
možnosti
MR

Rupert

15. 10. 2012 22:36
Re: Jen dotaz, autore,

Jestli by do takové koalice vstoupilo hnutí Prokraj a pan Haidler, byla by to ostuda nejen jejich, ale i moje, neb jsem je volil. Přiznávám, že jsem se vůbec nezajímal o program. Dostatečnou zárukou bylo několik jmen, jejichž nositelů si opravdu vážím.

1 0
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1689x
Poznáme se asi hlavně podle toho, co za náma zůstane. Moji koně : divadlo, překlad, jidiškajt, hebrejština a krásný židovský hřbitovy