Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P74e17t83r 47P81á44l90k88a

10. 6. 2013 15:00

celkem souhlasím s hodnocením toho šéfa Povodí Labe (viděl jsem ho v Událostech, komentářích), ale nechápu kritiku vedení Prahy. Kromě z obou stran trapné vložky "nedali nám telefonní čísla" zvládla podle mě Praha letošní povodně výborně.

Je-li vaše představa povodní taková, že nebudou vytopené sklepy na dolním Labi, pak se obávám, že chcete, aby povodeň nebyla povodní. Nic proti tomu, ale takové přání se úplně nepotkává s realitou a vytopené sklepy nás pravděpodobně čekají, i když bude primátorem Prahy, starostou Zálezlic nebo šéfem Povodí Vltavy klidně Batman.

0 0
možnosti
JAH

Víte, Petře, dnes večer bude pan minist mluvit o tom, jak se na Vltavské kaskádě neudělala ani chybička, navzdory tomu, že nyní po průšvihu upouštějí jak vzteklí ... a stačilo třeba jen 40 cm vody méně a sklepy by sice spodní vodou navlhy, ale ne přízemky se vším, co tam bylo. Něco je špatně, buď neříci pravdu, anebo investovat do zábran které stejně přetečou jen proto, že někdo někde krapet zaspal. Pojďme nejprve poznat pravdu o kaskádách, potom řešme sklepy. Pomůžete ?

0 0
možnosti
Foto

Asi problematice dobře rozumíte:-/. Zrovna nyní hovoříl na čt-24 někdo z vedení přehrady (Hracholusky?) a říkal, že vodu odpouští ale tak aby to bylo bezpečné pro konstrukci přehrady a to upouštění dělá 25cm denně.

0 0
možnosti
MP

Máte pravdu.Na jedné straně houževnatost, solidarita a snaha Čechů pomoci a schopnost dostat se ze šlamastiky, to známe konec konců z historie,  na druhé straně mizerné vedení a rozhodování mocných...neumíme si vládnout, to také známe z historie...jiné to nebude.

0 0
možnosti
JP

J12a58n 24P74o32l24á53k

10. 6. 2013 13:55

Moc pěkné R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1689x
Poznáme se asi hlavně podle toho, co za náma zůstane. Moji koně : divadlo, překlad, jidiškajt, hebrejština a krásný židovský hřbitovy