Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Achabe dávám karmu a palec nahoruR^V. Já si myslím, že Achab vůbec nestraší komunisty. Po pečlivém přečtení článku zjistíme, že jen upozorňuje na bezcharakterní strany ostatní, kdo kterých vlezou rádoby slušní lidé, kteří se už jen tím vlezením a spoluprací se starými zloději už automaticky stávají bezcharakterními. Plně s článkem souhlasím, je potřeba celková očista dočista. Noví lidé v nových uskupeních...

0 0
možnosti
Foto

O80t24a 24L94ö61b38l

29. 8. 2013 10:45

To podle mě není nějaké plané strašení komunisty, spíše zamyšlení nad skutečností. Při pohledu na politickou situaci a stav české země, ale v podstatě celé Evropy musíme zjistit, že problematika a otázky jsou stejné jak je popsal a naznačil Aristoteles již ve svém pojednání o státech před více než 2000 letech. Jeho přesné postřehy o možnostech uspořádání státu jsou do dnes platná a aktuální. Je to jako obrovská hra a divadlo ve kterém se pouze změnili a stále mění kulisy.

0 0
možnosti

Autore,musím se přiznat,že z Vás nic nového nevyšlo. Opět jenom strašení komunisty (což už je opravdu směšné),ale i celkový názor je utopie.

1 2
možnosti

Přeji příjemné spolehnutí. A hned nám bude jako v Británii. Četl jste, Františku, pozorně a já si rád počkám na "lepší období" zavedených stran. Jen prostě nevěřím, že s pp. Čunky, Kalousky a Bémy to půjde. A že je morální být s nimi na stejné lodce. Snižuje to kredibilitu jak těch partají, tak i onoho "spolehnutí" ;-)

2 0
možnosti
Foto

Tak nevím. Četl jsem poctivě a snad jsem pochopil, že chcete : tlustou čáru, všechny partaje zrušit a na zelené louce vystavět nový , lepší zítřek. Neb obroda, očista stávajících stran není možná.

Oponuji : co by asi tak vzniklo . Nová ODA , US , VV , Dělnická strana, Úsvit, LEV.....Tudy cesta nevede. V U.S.A., Velké Británii, Německu existují tradiční strany prověřené léty existence. Mají pochopitelně svá lepší i horší období , ale vedoucí postavení uvedených zemí ve světovém měřítku potvrzuje dobrou volbu. Totiž - spoléhat na tradici.

0 0
možnosti

Tomu nelze zabránit, myslím vzniku nových stran se starými zloději. Teoretizujete, máme v tom, co se u nás děje velký díl viny všichni. Nestačí kritizovat, je potřeba pátrat a pohlídat si pečlivě, koho volíme. To za nás nikdo neudělá, bohužel.

0 0
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1689x
Poznáme se asi hlavně podle toho, co za náma zůstane. Moji koně : divadlo, překlad, jidiškajt, hebrejština a krásný židovský hřbitovy