Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Židovsky jízlivé (s občasnými šlehy vůči křesťanství jako takovému, což se mi nelíbí – a pozor: křesťanství není rovno katolické církvi!), ale v principu velmi pravdivé. Děkuji za tento blog a trefné poznámky.

Chamtivý, mocichtivý hysterik Duka a jevó kománda se už velmi vzdálili učení zmiňovaného "Mládence z Galileje". Ač sami sebe vidí po smrti nepochybně po jeho boku, troufnu si říci, že by je vypráskal, stejně jako kdysi směnárníky a kupčíky z jeruzalémského chrámu.

Ostatně, už jen fakt, že k onomu "historickému napravení křivd" (prohlasovanému právě na výročí Bílé hory, jen tak mimochodem) byl potřeba právě ten jeden hlas korupčního kriminálníka Pekárka, jehož strana vzápětí hodila přes palubu anebo že tzv. odškodnění dostávají i církve, které v roce 1948 zde vůbec nepůsobily či neměly majetek k zestátnění (http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Evangelicky-farar-Restituce-jsou-divne-Nam-vraci-miliardy-a-nevime-za-co-242544) – to vše hovoří za mnohé.

Ale jak se říká, chytrému napověz, hloupého...

1 0
možnosti

Málokterý blog čtu tak pozorně a málokde se k některým myšlenkám a frázím dokonce vracim. Opravdu velmi, velmi dobrý článek! Karma jako hrom!

2 1
možnosti

S Ivanem Hadravou jsem se již spojil. Tak uvidíme, zda bude otevřenější než mlčící konfrence biskupská  :)  

https://www.facebook.com/premyslivan.hadrava

0 0
možnosti

bs*d

Děkuji bez rozdílu všem, kdo reagovali a doufám, žepánové Kavka a Hadrava skutečně chlapsky zareagují a seznámí nás s mou krádeží směrem k pravoslaví :)

1 0
možnosti

J80o13s26e59f 17P14o98t55r

23. 10. 2013 22:13

Pane Haidlere,

církevní restituce ta jsou také lukrativní budovy, pole a lesy. Tyto nemovitosti neleží ladem, ale jsou od státu pronajaty soukromým podnikatelů, kterým snášejí zlatá vajíčka ve forně nezaslouženého zisku. Pochopitelně, teď se před těmi nájemci otvírá černá prázdnota, co bude bez zlatých vajíček.

A tak konají. Sedí pěkně za bukem a do svého boje angažují blogery, mluvčí, novináře, samozřejně ne zadarmo.

Vy, pane Haidlere požadujete na p. Dukovi  pravdivé informace, tak byste nám na druhé straně měl pravdivě sdělit za kterou nájemní firmu kopete vy, a  za kolik.

1 3
možnosti

blog,idnes mě upozornil,že mám jen tři příspěvky denně,abych získala nějaké zlaťáky...takže ten třetí příspěvek vložím tady...bavila jsem se u tohoto článku...ač se občas modlím k Bohu,tak si myslím,že mně,na rozdíl od služebníků božích ,nechybí pokora :-);-)

2 0
možnosti

Z80d64e66n91a 85K94o74č98í

23. 10. 2013 19:28

Dost zkreslujete skutečnosti. Politikové pravděpodobně nehýří chytrostí a nedokázali proto nic vysvětlit.

Církevní špička taktně mlčela a poskytovala informace jen na svých web. stránkách - o které sdělovací prostředky nejevily žádný zájem.

Pláčete tedy na špatném hrobě. To, že jste nečetl návrh zákona a neseznámil jste se ani s jeho konečným zněním, je váš problém.

A ten zbytek ? Podle některých prý elegantní, ale podle mne spíš trapné. :-/

Souhlasím ale s tím, aby sdělovací prostředky přinášely objektivní informace a nedělaly zbytečný humbuk. Kardinála skutečně nemusí doprovázet na záchod, místo omluvy, že svým předchozím reportováním značně neobjektivně přestřelily. taková veřejnoprávní media skutečně nepotřebujeme.!!

5 3
možnosti

Víte Zdeno, autor se zde něčím ohání, ale sám okradl pravoslavné věřící. 

Bude to sice popírat, ale Ivan Hadrava , pravoslavný kněz je svědkem. ;-)

1 3
možnosti

Ono nejde jen o majetek katolické církve, ale i obce židovské....Nu, jak chcete

3 0
možnosti

Uz dlouho jsem necetl neco tak precizne a navic vtipne napsaneho...Karma.

8 1
možnosti

Jen dodam ze tenhle clanek by si plne zaslouzil umisteni na titulce.

9 1
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1689x
Poznáme se asi hlavně podle toho, co za náma zůstane. Moji koně : divadlo, překlad, jidiškajt, hebrejština a krásný židovský hřbitovy