Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nebo autor. Upíráte právo někomu na názor - rozhodnutí. Naštěstí tent váš sliz je jenom pro srandu králíkům a rektor si může dělat, co zváží jako rozumné.

1 0
možnosti

Dušane, pojdme nejprve diskutovat o argumentech, pak o obsahu a teprve potom o formě. Já Rendovu slizkost vyvozuji z jeho chování, z čeho vy tu moji ?? Právo na rozhodnutí panu Wokounovi rozhodně neupírám, ale když si sám čůrá do úst, smím si toho všimnout, nebo ne?

0 0
možnosti

Kdo nejde s námi, jde proti nám!8-o Kdepak jsem to už slyšela...jak je vidět, je to v lidech jako v koze...;-)

2 0
možnosti

........komu to přísloví patří ? - nám , nebo jim ?.......:-P:-P

0 0
možnosti

Souhlasím s Vámi, že měli být pozvání všichni rektoři a že je to od prezidenta Zemana nehoráznost. Na druhé straně neodsuzuji rektora Wokouna (na jeho místě bych se asi zachoval stejně).

V usnesení České konference rektorů z 25. 10. 2013, o kterém se zmínil, je uvedeno: "Pozvání rektorů veřejných vysokých škol hlavou státu na oslavu státního svátku ČR spojenou s předáváním státních vyznamenání jsme vždy chápali jako symbolický projev významu těchto škol pro společnost a stát. Pozvání jen některých z nich a odmítnutí jiných proto považujeme za velmi nešťastné." Nikde v něm není výzva k bojkotu této akce.

Na slavnostní akci je pozváno asi 600 lidí, tedy neúčast 20 nebo 40 osob nebude téměř vidět. Naopak účastí se vyjádří úcta vyznamenaným. (A řešení "modu vivendi" vysokých škol s prezidentem se budou rektoři věnovat jindy.)

Naopak názor pana Haidlera mi připomněl doby minulé, kdy byl ostrakizován ten, kdo nechtěl jít s davem a měl na něco jiný názor ("kdo nejde s námi, je proti nám").

4 0
možnosti

bs*d   Kamile, pojdme na to po logice věci, ano: a) kdyby pan Wokoun měl přinejmenším tak jednoduché názory jako Vy, furt vy to bylo lepší než to, co provedl (a o čem píšu); b) jestliže 20 až 40 lidí nebude ani poznat, ať už svou přítomností nebo nepřítomností, tak nějak padá váš argument o úctě vyznamenaným; c) zapomněl jste na pana Mišíka - nedomnívám se, že by neměl úctku sám k sobě, naopak, já má teď o mnoho větší úctu k němu d) pana rektora neosstrakizuji, to jste asi hodně spatně četl, jen říkám, že se chová slizce. A to je dnes, po Haškových tanečcích zapotřebí říkat kurevsky nahlas  ;-D

0 0
možnosti

Nekošerný autor majitelem státního svátku?:-)[>-]

1 0
možnosti

Já to viděl v přímém přenosu a jen jsem němě žasnul, jak hluboko může individuum, které se nazývá rektorem klesnout. Skoro to vypadalo, že si plete titul rektora s rektem jistého politika. Trefně napsáno - normalizace z toho přímo dýchala. Ještě, že voliči měli, jak se zdá, jiný názor a vystavili členům fanklubu Nejvyššího červenou.

1 1
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1689x
Poznáme se asi hlavně podle toho, co za náma zůstane. Moji koně : divadlo, překlad, jidiškajt, hebrejština a krásný židovský hřbitovy